Nudžiuginkite savo artimą prasminga dovana, kuri bus išrinkta su meile. Nuo spindinčių auksinių grandinėlių iki minimalistinių pakabukų, masyvių auskarų, gražių žiedų. Juvelyrinius gaminius galima rinktis iš aukso, sidabro ir net su brangakmeniais ar be jų! Tačiau, kad išrinkti tinkamą papuošalą reikia trumpo ir atsakingo pasiruošimo.

Supraskite žmogaus stilių ir ką jis mėgsta nešioti. Atkreipkite dėmesį į papuošalus, kuriuos šiuo metu nešioja. Ar teikia pirmenybę masyviems papuošalams ar minimalistiniams. Tuomet bus lengviau išrinkti papuošalą dovanai.

Koks taurusis metalas, jo spalva ar brangakmeniai patinka. Atkreipkite dėmesį kokio tauriojo metalo spalvai žmogus teikia pirmenybę ir kokios spalvos papuošalus daugiausiai nešioja. Taip pat atkreipkite dėmesį į brangakmenius, gal yra specifinės spalvos, kurios patinka. 

Žinokite tinkamą dydį. Perkant žiedą, grandinėlę ar apyrankę būtina žinoti dydį. Tai galite padaryti su artimųjų pagalba - jų paklausiant,  jei žmogus gyvena ne su Jumis. O jei žmogus gyvena kartu, galima tai padaryti paslapčia.