Ruošiantis vestuvėms, nuotakos didelį dėmesį skiria ne tik suknelei, puokštei, plaukams ar makiažui, bet ir juvelyrikai – auskarams. Jie turi būti gražūs, žėrintys. O bėgant laikui primins apie gražiausią dieną, kuomet prisiekėte amžinąją meilę savo antrajai pusei. Pateikiame keletą auskarų stilių, kurie suteiks žavesio, Jūsų ypatingai dienai.

AUSKARAI VINUKAI SU BRANGAKMENIAIS. Tai nesenstanti klasika, kuri gali būti perduodama iš kartos į kartą. Šie auskarai tiks ne tik einant prie altoriaus, bet ir puikiai atrodys dėvint kiekvieną dieną. Mūsų asortimente auskarų vinukų su brangakmeniais yra įvairių modelių ir dydžių, todėl išsirinks kiekviena!

  

KABANTYS AUSKARAI SU BRANGAKMENIAIS. Jei auskarai vinukai – ne pasirinkimas, tuomet rinkitės kabančius auskarus su brangakmeniais. Dėvint kabančius auskarus su brangakmeniais ir jiems judant, pagauna šviesą ir dar labiau spindi. Puikiai žiūrisi prie trumpų ar surištų plaukų.

  

RINKUTĖS SU BRANGAKMENIAIS. Jei nenorite visiškos klasikos tapusių vinukų ar kabančių auskarų. Rekomenduojame rinktis subtilias, minimalistines rinkutes su brangakmeniais. Rinkutės į madą atėjo anksčiau nei vinukai, jų simetriškas siluetas puikiai atrodo žiūrint iš kiekvieno kampo. Gražiai atrodo prie trumpų ar surištų plaukų. 

  

Išsirink laikui nepavaldžius auskarus, kurie Tavo vestuvių dieną primins visą gyvenimą!