Sužadėtuvių žiedas – papuošalas, kuris nešiojamas kasdien. O kasdien nešiojami papuošalai turi būti daug labiau prižiūrimi, kad neprarastų savo išvaizdos ir ilgai tarnautų. Kaip prižiūrėti namuose sužadėtuvių žiedą ar kitus žiedus, kuriuos nešiojate kasdien?


PASIDARYK PATS

Pateiksime Jums vieną iš paprasčiausių žiedo valymo būdų. Jums reikės minkšto šepetėlio ir švelnaus muilo. Puikiai tam tinka vaikiškos priemonės, nes jos yra minkštos ir švelnios. Su muilu ir šepetėlio pagalba retkarčiais praplaukite žiedus.

JOKIOS KRIAUKLĖS

Norint praskalauti žiedus, nedarykite to kriauklėje po tekančiu vandeniu. Vandenį įsipilkite į dubenį, kuriame atlikite skalavimą. Nes vandens jėga iš čiaupo gali sugadinti Jūsų žiedą.

BASEINAS IR PAPLŪDIMYS

Nesvarbu, kur leidžiate laiką prie baseino ar paplūdimyje, papuošalus laikykite namuose, kad jo nepamestumėte. Taip pat būnant prie jūros, daugelis naudoja įvairias apsaugos nuo saulės priemones, o būtent įvairūs kremai, losjonai kenkia Jūsų papuošalams.

SPORTO SALĖ

Žiedai visiškai nedera su treniruotėmis sporto salėje ir svarmenimis. Einant į sporto salę nusiimkite savo aksesuarus, kad nepasidarytumėte žalos sau ir žiedui.

KASMETINIS ŽIEDO ATNAUJINIMAS

Kartą per metus ar dvejus nuneškite sužadėtuvių žiedą atnaujinimui pas profesionalus. Nesvarbu ar gerai prižiūrėjote žiedą, profesionalai atgaivins jo blizgesį ir jis atrodys kaip naujas.


Sužadėtuvių žiedo rūpinimasis ne tik užtikrina žiedo pažeidimų mažinimą, bet ir išlieka blizgantis ir žėrintis!