Kas sakė, kad mažieji nemėgsta į savo gyvenimą įnešti truputi blizgesio ir prabangos? Papuošalai mažoms mergaitėms patinka kaip ir moterims, nes gali jaustis „didelės“, stilingos ir rafinuotos. Berniukai taip pat mėgsta juvelyriką, šiandien dažnas nešioja grandinėles ar žiedelius. Papuošalai tampa puiki dovana, kurią mažieji labai brangina! Vis dėl to, gali būti sudėtinga išrinkti tinkamą papuošalą vaikams, nes reikia atsižvelgti į keletą dalykų:

TAURIŲJŲ METALŲ PASIRINKIMAS. Įsitikinkite ar vaikas, kuriam perkama juvelyrika nėra alergiškas jokiems metalams. Jei šios informacijos nežinote rinkitės aukštos kokybės medžiagas, tokias kaip 585 ar 750 auksą. Šis auksas yra hipoalergiškas, o tai reiškia, kad jie turi mažą tikimybę sukelti alerginę reakciją.

DERINKITE PAPUOŠALUS SU VAIKO ASMENYBE. Nors jie dar maži, tačiau jau turi savo simpatijas, antipatijas ir asmeninį skonį. Tad atsižvelkite į tai, ką vaikai mėgstą, labiau patinka auksas ar sidabras. Kokius užsiėmimus lanko, jei lanko aktyvius užsiėmimus apgalvokite ar verta dovanoti grandinėlę/apyrankę, gal geriau pasirinkti auskarus vinukus.

KOKIAI PROGAI DOVANOJAMA? Rinkdami papuošalus atsižvelkite į progą. Ar tai gimtadienis? Mokyklos baigimas? Gal Krikštynos ar kita religinė šventė? Priklausomai nuo progos, galite pasirinkti, kokį papuošalą pirkti: mažesnį ar didesnį, minimalistinį ar žaismingą, o gal visą auskarų ir pakabuko rinkinį.

Papuošalai įkvepia pasitikėjimo ir yra asmeninio stiliaus atspindys. O kalbant apie juvelyriką vaikams – suteikia galimybę išsireikšti, eksperimentuoti su stiliumi ar pasijusti „suaugusiais“!

 Vaikų juvelyrikos asortimentas